Wil jij graag weten hoe je kunt trainen en rijden met gevoel?

Les aan huis, in je eigen omgeving met je eigen paard.

 • Herken je dit?

  Je rijdt op je paard maar je hebt het gevoel dat je niet voor uitkomt.
  Je hebt allerlei mensen gevraagd om je te helpen maar je voelt je niet geholpen.
  Je krijgt regelmatig les, maar hoort elke week dezelfde dingen.
  Je hebt een droom over jou en je paard maar het begint meer op een nachtmerrie te lijken.
  Je hebt niet alleen problemen onder het zadel maar ook op de grond. 

 • Ik herken het!

  Om de simpele reden dat wij daar ook zijn geweest. Je vertrouwt erop dat andere het beter weten. Sommige kunnen je helpen met kleine probleempjes, andere met ingewikkelde problemen. Het blijken allemaal pleisters te zijn, omdat ze allemaal kan een klein onderdeel kijken. Ik ben jaren op zoek geweest, hebben tienduizenden euro’s geïnvesteerd en duizenden uren in les, training en opleiding. Om te komen waar ik nu ben, om te begrijpen dat je droom niet alleen gaat over rijden. Je droom gaat over jullie als combinatie, waarbij je naar het geheel kijk, naar het houden van, naar je paard, naar het werken op de grond en onder het zadel, maar ook naar jou als mens.

Succes is voor de doeners!

 • Ik kan je helpen.

  Ik verzorg les aan huis, de les gaat over je paard, over jou en over jullie. Jij traint je paard, ik coach jou. In je eigen omgeving, met je eigen paard, op je eigen niveau met de zaken waar jij aan wil werken en waar ik van weet dat ze jou verder gaan helpen.

 • Hoe?

  We spreken je doel, we kijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt. We maken samen een plan wat er voor nodig is om jouw droom te realiseren. Je gaat leren trainen en rijden met gevoel en maakt daarbij gebruik van mijn beloningsgerichte manier van werken, zowel voor je paard als voor jou.

 • Wat brengt het je!

  Je gaat je droom realiseren. Je gaat naast plezier ook voor prestatie. Je bouwt een band op, er groeit vertrouwen en jullie werken echt samen omdat je traint met gevoel. Ik leer je niet een kunstje of een probleem op te lossen. Je ontdekt wat er nodig is om elke volgende droom te realiseren.

 • Is het iets voor jou?

  Hou je van je paard, wil jij je droom realiseren, wil jij vooruit, heb je het idee dat er nog iets mist, ben jij meer van het gevoel dan van de ratio. Laat mij je dan helpen om je droom te realiseren.

Trainen en Rijden met gevoel, begint vandaag.

Wordt nu een Feel Good Rider!

Ik wil graag geholpen!Dat komt goed uit, wij helpen graag!
 • Wat krijg je!

  Ik kom aan huis les geven door heel Nederland. Ik heb vaste rijroutes op vaste dagen, zodat ik ook 1 of 2 keer per maand bij jou aan huis kan komen om samen met jou aan de realisatie van je paardendroom te werken. Daarnaast kan ik je ook nog ondersteunen met online trainingen of workshop / programma’s uit mijn Academy om nog beter en sneller je droom te realiseren.

 • En!

  Ik geef je de garantie dat je veel gaat ontdekken. Dat je gaat zien wat er nodig is om je droom te realiseren en dat je graag doet wat er gedaan moet worden. Voor de eerste les krijg jij van mij een gratis droomsessie, zodat je voelt dat ik je kan helpen.