Wil jij graag weten hoe je kunt trainen en rijden met gevoel?

Grondwerk leert je beloningsgericht te trainen.

Alles begint bij de basis en dus ook rijwerk. Om je droom te realiseren heb je een paard nodig wat graag met je wil werken. Door dat ik beloningsgericht train, werken paarden graag met mij samen. Ik gun jou hetzelfde, daarom dat ik het 6 maanden durende online programma 'Grondwerk 2.0' heb ontwikkeld. Waarin jij ontdekt hoe eenvoudig het is om je paard te motiveren.

Yes, ik wil meteen meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

Longeerwerk leert je beloningsgericht te longeren.

Longeerwerk is de brug tussen grondwerk en rijwerk. Longeerwerk gaat je paard voorbereiden op rijwerk. En helpt je paard om straks beter te begrijpen wat jij van hem wilt. Maar misschien nog wel belangrijker, ga jij leren zien hoe je paard loopt en hoe een paard hoort te lopen. Zodat als jij er straks op zit, de vertaling kunt maken van zien naar voelen.

Yes, ik wil meteen meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

Rijwerk laat al je droom uitkomen.

Zoals je weet was mijn droom om ooit te rijden als in mijn droom. Waarbij alles moeiteloos en vanzelf ging. De samenwerking met mijn paard optimaal was. De ene keer reden we op het strand, de andere keer door het bos. Soms reed ik heerlijk in de bak de ander keer deed ik mee aan dressuurwedstrijden. Maar in al mijn dromen reed ik met gevoel en had ik een paard wat wilde werken. Omdat hij lekker in zijn vel zat zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Waardoor lopen voor hem een beloning op zich werd.
En deze droom gun ik jouw ook!

Rijden met gevoel bereik je door alles goed op elkaar af te stemmen, zodra je dit doet bereik niet alleen zelf een staat van flow maar ook je paard.

Sorry, voor dit programma kun je alleen inschrijven na een gratis intake.

Trailerwerk zorgt dat je droom overal uitkomt.

Als er één 'dream crusher' is dan is het wel een paard wat niet of lastig laad. Hoe vaak ik het niet tegenkom, in het bos, bij de dierenarts of op wedstrijden. Paarden die niet laden, waar 2 of 3 mensen voor nodig zijn om hem de trailer op te krijgen. Waarbij zowel het paard als de eigenaar niet gelukkig zijn.
Ook bij dit soort lastige problemen vind ik het belangrijk om te trainen met gevoel.
Mijn trailermak maak programma laat je ervaren hoe je, altijd en overal moeiteloos je paard kunt laden.

Yes, ik wil meteen meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

Mindwerk leert je alles over je paard.

Mindwerk is waar ik het meest trots op ben. Je kunt nog zo'n goed paard hebben, nog zo'n goed stalmanagement doen, nog zo'n goede instructie krijgen maar niets gaat zo'n groot verschil maken als dit.
Mindwerk bestaat uit een aantal onderdelen.

1. Trainingspychologie van het paard, waar je alles over het paard leert.
2. Hoe denkt je paard, waarbij je ook gaat ontdekken welke emotionele systemen actief zijn tijdens het trainen.
3. Hoe werkt je eigen mind, welke blokkerende overtuigingen staan er tussen jou en je droom en hoe los je deze op.

Yes, ik wil meteen meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

Coachwerk zorgt dat ik er altijd voor je ben!

Trainen en Paardrijden met gevoel kan soms zo eenzaam zijn. Soms voelt het realiseren van je droom als zwaar, inspannend en een gevecht. Terwijl het probleem door ons als gecertificeerde 'feel good' trainers snel kan worden gevonden, besproken en opgelost met je. Niet volgende maand, of volgende week, maar gewoon heel simpel, in het hier en nu.
We willen dat je niet hoeft te wachten om weer in de flow te komen met het trainen en rijden van je paard.
Daarom hebben we Online Video Coaching ontwikkeld, net zo goed als training aan huis maar dan meteen zodat je snel weer het juiste gevoel terugkrijgt.

Yes, ik wil meteen meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.