Wil jij graag weten hoe je kunt trainen en rijden met gevoel?

Pleisters Plakken of Problemen Preventief voorkomen?

De Academy realiseert jouw dromen!

Ik heb er lang over getwijfeld, moet ik wel een Academy maken, is dit niet te veel of te groots voor mensen. Mijn klanten hebben me laten inzien dat het toch een goed idee is.
Steeds meer mensen met paarden gaan inzien dat je problemen niet oplost met een pleister, door een beetje dit of een beetje dat te doen.
En als je jouw droom wilt realiseren dan blijkt dat je op een aantal gebieden de juiste zaken moet doen om te zorgen dat je paard met je wilt samenwerken, de volgende stap is dat je paard fysiek en emotioneel met je kan samenwerken en de laatste stap is dat jij weet hoe je met je paard moet samenwerken.

Het realiseren van je droom is voor veel mensen een nachtmerrie geworden omdat ze van alles te weinig doen of van sommige zaken een beetje. Ik zit al meer dan 20 jaar in de paarden en heb uitgezocht welke zaken je het beste kunt doen om zo snel als mogelijk je droom te realiseren. En deze zaken heb ik ondergebracht in mijn Academy, Wendy's Horse Academy.

Hieronder vind je het overzicht en daaronder de uitleg, om te trainen en te rijden met gevoel zodat je jouw droom snel kunt laten uitkomen!

Dit is de kortste weg om je droom te realiseren!

De 4 belangrijkste ingredi├źnten voor jouw droom ....

Je kunt op een aantal manieren beginnen, via rijwerk, longeerwerk of grondwerk.
Vanuit daar heb je drie niveaus om het beste resultaat te bereiken.

Of het nu grondwerk, longeerwerk of rijwerk is, alle drie worden ondersteund door denkwerk.
Denkwerk is de theoretische kant van Wendy's Horse Academy.

Er zijn 2 soorten mensen, mensen die doen en mensen die denken. En laat het nu net zo zijn dat je voor het realiseren van je droom beide nodig hebt. Dat is precies de reden waarom we binnen de Academy deze twee, denken en doen, combineren.

Je mag dus ook met DENKWERK beginnen, ook denkwerk heeft 3 niveau's waar het dan niet om beter of verder gevorderd gaat maar om drie gebieden. Drie gebieden waarvan het noodzakelijk is om kennis van te hebben. Hoe denkt je paard, hoe denk jij en hoe denken jullie samen.

De onderdelen grondwerk, longeerwerk en rijwerk spreken waarschijnlijk voor zich.

Wil je jouw droom snel realiseren dan werkt ALL-IN gaan door het programma van de Academy te volgen het beste en het snelste. Weet dat de Academy niet voor iedereen geschikt is. Alleen mensen die echt van hun paard houden, het beste voor hun paard willen en echt bereidt zijn om te doen wat er gedaan moet worden, worden toegelaten tot de Academy.

Wil jij meer informatie over de Academy, de exacte inhoudt, hoe je het beste kunt beginnen en of het echt iets voor jou is, maak dan gebruik van de gratis intake. Dan gaan we samen kijken waar je nu staat, waar je heen wilt en hoe je daar het beste kunt komen.

Ik wil graag een gratis en vrijblijvend intake gesprek!Om te kijken of ik geschikt ben voor de Academy